• Gratis levering aan huis
  • 5 stijlvolle kleuren
  • 96% beveelt ons aan

Vijf jaar garantie op onze wasmachinekasten

Je wasruimte mooi opgeruimd met een wasmachinekast

Met de aanschaf van een wasmachinekast ziet je wasruimte of bijkeuken er weer helemaal opgeruimd en netjes uit. Snoeren, watertoevoer en waterafvoer zijn onzichtbaar weggewerkt. En in de ruime lades en kasten berg je wasmiddel, wasverzachter en accessoires netjes en overzichtelijk op. De ruimte waar jouw wasmachine en droger nu staan, ziet er met een wasmachinekast veel strakker en opgeruimder uit.

Niet meer bukken

Als je een wasmachinekast koopt voor je wasmachine en droger dan hoef je niet meer te bukken tijdens het in- en uitladen van de was. De apparaten worden namelijk op werkhoogte geplaatst in onze designs. Ook zijn onze wasmachinekasten voorzien van een uitschuifplateau (met softclose) voor het makkelijk plaatsen van de wasmanden en het wasmiddel. Aan alles is gedacht. Elke wasmachinekast is met zorg ergonomisch ontworpen en ontlast je rug.

Stabiel door antislip bodem

Met de aanschaf van een kwalitatief goede wasmachinekast van Wasmachinekast.nl heb je geen last meer van trillende of schuddende machines. Onze wasmachinekasten zijn voorzien van een antislip bodem en de kast werkt schokabsorberend. Hierdoor wordt de wasmachine tijdens het centrifugeren gestabiliseerd waardoor deze minder trilt. De antislip bodem zorgt ervoor dat de wasmachine of wasdroger niet uit de wasmachine kast zullen trillen.

Koop een wasmachinekast van de beste kwaliteit

Onze wasmachinekasten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en ze worden aan huis geleverd als losse modules die je zelf in elkaar kunt zetten. Het bovenblad heeft een ventilatierooster en tussen de wasmachine en wasdroger zit een tussenwand. De wasmachinekasten die u bij ons koopt zijn verstelbaar dankzij verborgen stelpoten en ze hebben een demontabele plint. De dragende delen van de kast zijn gemaakt van watervast multiplex en alle delen zijn watervast verlijmt. Op deze manier zal een eventuele kleine lekkage jouw wasmachinekast niet beschadigen.

5 jaar garantie bij Wasmachinekast.nl

Met de wasmachinekasten van Wasmachinekast.nl worden je wasmachine en wasdroger ingebouwd in een mooi en luxe meubel dat past in ieder interieur. Met een wasmachinekast creëer je een opgeruimde en stijlvolle wasruimte of bijkeuken. Kabels en leidingen zijn altijd netjes weggewerkt. Bovendien heb je in de stevige kasten voldoende ruimte voor het overzichtelijk opbergen van wasmiddel en was accessoires. De wasmachinekast bouw je eenvoudig zelf op of je laat dat zorgeloos door onze monteurs doen tegen een meerprijs. Op onze wasmachine kasten geven we 5 jaar garantie. Je kunt bij ons terecht voor advies op maat en we bieden ook de mogelijkheid om de wasmachinekast bij je op locatie te komen inmeten. Als dat geen wasgemak in stijl is.

Meer tips

Lees ook onze andere wasmachinekasttips voor een georganiseerde en stijlvolle wasruimte.

Bekijk alle tips