• Gratis levering aan huis
  • 5 stijlvolle kleuren
  • 96% beveelt ons aan

Montagemogelijkheden

Wasmachinekast.nl biedt een montageservice aan voor al onze wasmachinekasten.

Onze montageservice voor elk model
Kies je voor onze montageservice, dan zetten we onze wasmachinekasten tegen een meerprijs voor je in elkaar op de aangewezen plek. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de wasmachinekast op de juiste manier wordt gemonteerd, met oog voor detail en precisie. Ook sluiten zij dan direct de wasmachine, droger en eventuele andere apparaten (zoals een ingebouwde koelkast of vriezer) netjes voor je aan. 

Onze servicemonteurs hebben uitgebreide kennis van de producten en weten hoe ze de wasmachinekasten veilig en stevig kunnen installeren. Met onze montageservice kun je erop vertrouwen dat jouw wasmachinekast op de juiste manier wordt geplaatst. Voor het ultieme wasgemak in stijl.

De montagekosten kunnen variëren, afhankelijk van de wasmachinekast. Voor meer specifieke informatie over onze montageservice, staan wij je ook graag telefonisch te woord.

Zelf monteren met gemak
Bij standaardlevering aan huis worden alle onderdelen van de wasmachinekasten in vaste elementen geleverd, waardoor deze door elke handige klusser in elkaar gezet kunnen worden. Onze tip: met twee klussers werkt het lichter en preciezer.

Persoonlijk advies?
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op