• Gratis levering aan huis
 • Uit eigen fabriek in Nederland
 • 5 jaar garantie

De voordelen van elke wasmachinekast

De keuze aan wasmachinekasten van Wasmachinekast.nl is eindeloos. Naast de ruime selectie luxe standaardmodellen heb je de mogelijkheid om een kast-op-maat te laten maken. Jij bepaalt zelf de afmeting, opstelling, functionaliteiten, aanverwanten, stijl en het uiterlijk van jouw wasmachinekast.

Van de One Pair tot de Full House en je ideale wasmachinekast op maat; de hoogwaardige kwaliteit, duurzame materialen en de ongekende stevigheid zijn voor alle kasten van Wasmachinekast.nl gelijk.

In het kort:

 • Verkrijgbaar in vijf stijlvolle kleuren
 • Keuze uit vijf design handgrepen
 • Naadloze zijwanden
 • Antislip bodem
 • Soft close plateaus en lades
 • Hoogwaardig, watervast materiaal
 • Bijpassende boven- en onderkasten op aanvraag
 • Vlotte levering aan huis
 • Montage op locatie mogelijk

Verkrijgbaar in vijf stijlvolle kleuren

Alle standaardmodellen wasmachinekast zijn te bestellen in vijf tijdloze, stijlvolle kleuren: Gebroken wit, Beige grijs, Metallic black, Natural ash, Feelwood black. Een kast-op-maat is verkrijgbaar in een scala aan kleuren. Welke kleur je ook kiest, een wasmachinekast is altijd de stijl van jouw interieur.
Vraag eventueel een kleurstaal aan om thuis perfect te kunnen zien of jouw keuze in jouw stijl past.

Keuze uit vijf design handgrepen

De look van je wasmachinekast in jouw eigen stijl maak je compleet met de juiste handgreep. De vijf keuzes ogen niet alleen fantastisch, ook het gevoel waarmee je de kasten en lades opent geven die extra luxe en comfort die je zoekt in een wasmachinekast. Standaard heb je de keuze uit vijf grepen: RVS recht, Aa rvs look, Ara mat zwart, Hout, Zwart mat recht. Bekijk ze hier.

Naadloze zijwanden

De zorg die jij besteedt aan jouw interieur (en je was natuurlijk) steken we bij wasmachinekast.nl ook in de kasten die we in onze meubelmakerij voor je maken. Afwerking met naadloze zijwanden hoort daar vanzelfsprekend bij. Prettig voor het oog, en goed voor de stevigheid van onze toch al robuuste wasmachinekasten.

Antislip bodem

De plek waar je wasmachine en wasdroger komen te staan in jouw wasmachinekast is standaard voorzien van een hoogwaardige kunststof antislip bodem. Zo blijven de automaten stevig op hun plek staan. Bovendien reduceren de kunststof matten voelbare trillingen en werken geluidswerend wanneer jouw automaten voor je staan te draaien, hoe vol ze ook zitten.

Soft close plateaus en lades

In elke wasmachinekast vind je een uitschuifbaar plateau onder je wasmachine en/of droger, voor je wasmand of als werkblad om je was op te vouwen. Het plateau heeft soft close scharnieren. Hiermee schuift het soepel en geruisloos heen en weer. Ook de ruime lades in elke kast hebben diezelfde soft close sluiting waardoor lades moeiteloos zacht en stil terug op hun plaats schuiven bij gebruik. Naast het praktische wasgemak versterkt dit de luxe uitstraling van het design.

Hoogwaardig, watervast materiaal

Onze wasmachinekasten worden allemaal vervaardigd van hoogwaardig, gecertificeerd hout. Dit materiaal is duurzaam, bijzonder robuust, trillingsarm en heel belangrijk voor het wassen: watervast. Dus zeer geschikt voor vochtige ruimtes en uitstekend bestand tegen condens van de droger of vocht van het wasgoed. Mocht het toch een keertje misgaan; we bieden je 5 jaar garantie op al onze kasten.

Bijpassende boven- en onderkasten op aanvraag

Alle wasmachinekasten maken we zelf in onze eigen meubelmakerij. Dat biedt je de mogelijkheid om aanverwante boven- en onderkasten los bij te bestellen, in de stijl van jouw wasmachinekast. Op die manier creëer je een praktisch, passend en luxe geheel en wordt jouw wasmachinekast het stralende middelpunt van je wasruimte. Dat is wasgemak in stijl en nog veel meer mooi, praktisch woon plezier.

Wasmachinekast.nl is een dochteronderneming van Dekkers-Fransen Keuken- en Interieurbouw. Met onze 40 jaar ervaring in de meubelmakerij weten we al jouw wensen tot een kast te maken.

Vlotte levering aan huis

Elke wasmachinekast wordt door Wasmachinekast.nl aan huis bezorgd. Na je bestelling maken we een bezorgafspraak, zodat je jouw gloednieuwe kast zelf in ontvangst kunt nemen. De kasten worden met zorg geleverd in makkelijk te monteren delen. Bekijk vooraf al de bijbehorende handleiding, dan weet je welke gereedschappen nodig zijn en of je eventueel een klusmaatje kunt gebruiken.

Montage op locatie mogelijk

Wasmachinekast.nl biedt een montageservice. Kies je hiervoor bij je bestelling, dan zetten we jouw wasmachinekast tegen een meerprijs voor je in elkaar op de aangewezen plek. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de wasmachinekast op de juiste manier wordt gemonteerd en de machine(s) weer aangesloten. Hier lees je meer over de montagemogelijkheden.

Nog meer wasgemak in stijl

Neem contact met ons op voor al je vragen en alle mogelijkheden. Voor meer inspiratie ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Deze vind je vind je op de eerste etage van de Dekker-Fransen keuken- en interieurbouw showroom in Rijkevoort, nabij Boxmeer.

Meer tips

Lees ook onze andere wasmachinekasttips voor een georganiseerde en stijlvolle wasruimte.

Bekijk alle tips
Wasmachinekast.nl logo

Nieuw bij ons

Olive grey!

Geef je wasruimte een moderne, rustgevende look met onze nieuwste kleur. Olive Grey is elegant, veelzijdig en nu beschikbaar.

Bekijk en bestel