De telefoon gaat. ‘Ik heb een wasmachine kast gezien en nu wil ik er ook één. Kan ik informatie krijgen?’ vertelt de stem aan de andere kant van de lijn. Dit is de meest gestelde vraag die we krijgen bij wasmachinekast.nl en tegelijkertijd ook de meest gehoorde motivatie om te informeren: de beller heeft bij familie, vriend of kennis een wasmachine kast gezien en is gelijk verkocht!! Hij of zij wil er ook een wasmachine kast aanschaffen en dat snappen wij ?

Een wasmachine kast maakt wassen leuker!

Het klinkt als een cliché, maar navraag bij onze klanten leert dat het écht waar is. Als je binnenkomt in de ruimte waar je wasmachine kast staat, dan ervaren eigenlijk al onze klanten dat als ‘fijn’. Het ziet er goed uit, de wasmachine en droger staan in de kast op de juiste hoogte, het is netjes en voorzien van de gemakken die ze hebben uitgekozen. Dat laatste zie je niet direct, maar je weet het en dat geeft die extra meerwaarde. Het maakt het behaaglijke gevoel van ‘ik heb het goed voor elkaar’ helemaal compleet.

Bouwen, verbouwen, verhuizen of opknappen, kies voor een wasmachine kast

Als je een huis gaat bouwen, gaat verhuizen of je wasruimte helemaal tiptop wilt maken dan is dat het perfecte moment om contact op te nemen met wasmachinekast.nl. We maken graag een vrijblijvende afspraak maken waarin we uitleggen hoe wij werken wat je van ons kunt verwachten.

Bij het kopen van een wasmachine kast is een aantal zaken van belang:

 1. Hoe groot is de ruimte waar je de wasmachine kast wilt hebben?
  Ook als je een kleine wasruimte hebt is een wasmachine kast uitstekend geschikt! Meestal denken mensen dat je een grote ruimte moet hebben, maar niets is dus minder waar want bij wasmachinekast.nl maken we alles op maat. Hoe groot de ruimte is en je wensen zijn, zo groot of klein wordt de wasmachine kast.
 2. Wassen, drogen en opruimen in een wasmachine kast
  Wat verwacht je van je wasmachine kast? Wil je naast je wasmachine ook een droger in de kast plaatsen? Dat kan! Wil je ernaast en -boven en -onder voldoende kastruimte voor je spullen, zoals een wasmand, droogrek en wasmiddelen? Ook dat kan. Van tevoren is het handig om te bedenken wat je wilt en hoe je het wilt indelen. Aan de linkerkant nog een kastruimte? Of beter rechts? Onderin je wasmiddel of beter bovenin in verband met de veiligheid met kleine kinderen? Lades? Of schappen? Dit zijn enkele van de vragen die aan de orde kunnen komen wanneer je je kast voor de wasmachine en droger gaat samenstellen. We hebben zelfs eens een wasmachine kast gemaakt met een wasmachine en een koelkast er in. De klant wilde graag een tweede koelkast in de wasruimte en dat was voor ons natuurlijk geen probleem! De wensen kunnen sterk verschillen en onze mogelijkheden zijn dus ook groot.
 3. Panelen en grepen; de uitstraling van je wasmachine kast
  Als je weet waar je de wasmachine kast wilt, hoe groot je hem wilt en voor welke mogelijkheden je kiest dan is de volgende stap om te bekijken voor welke uitstraling je gaat. Wil je de panelen stralend wit, lekker neutraal of warm donker? We hebben verschillende opties die je in onze showroom kunt bekijken. De grepen zijn ook heel belangrijk voor de uitstraling van de wasmachine kast. Hou je van klassiek of ga je liever voor een moderne variant of greeploos? Ook hier bieden we verschillende opties.
 4. Techniek, vakmanschap en passie
  Hier kunnen we kort over zijn: wasmachinekast.nl werkt uitsluitend met materiaal van hoge kwaliteit. In onze werkplaats werken geschoolde vakmensen die met veel passie aan jouw wasmachine kast werken. We hebben de motivatie om iets moois te maken dat perfect past bij je wensen. Iedere wasmachine kast is uitgerust met een anti-slip bodem om de wasmachine op te plaatsen, een nette afdek top, schokbestendige verbindingen, hoogwaardige geleiders en sterke sokkelpoten. Zo garanderen we een lange levensduur én 100% klanttevredenheid.
  We vergeten nog bijna te vermelden dat ieder model standaard een uittrek plateau heeft om je wasmand op te plaatsen. Heel fijn voor je rug want bukken wordt hiermee echt verleden tijd!
  Ben je nieuwsgierig naar de modellen en hoe het er in het echt uitziet? Neem dan eens contact op. We nemen de tijd voor je en laten je graag de mogelijkheden zien van onze wasmachine kasten.

Klik hier als je wilt weten welke modellen wasmachine kasten wij leveren en wat onze prijzen zijn.