• Gratis levering aan huis
 • 5 stijlvolle kleuren
 • 96% beveelt ons aan

Een wasmachinekast maakt wassen leuker!

De telefoon gaat. ‘Ik heb een wasmachinekast gezien en nu wil ik er ook één. Kan ik informatie krijgen?’ vraagt de stem aan de andere kant van de lijn. Dit is de meest gestelde vraag die we krijgen bij Wasmachinekast.nl en tegelijkertijd ook de meest gehoorde motivatie om te informeren: de beller heeft bij familie, vriend of kennis een wasmachinekast gezien en is direct verkocht! Hij of zij wil ook zo’n fraaie wasmachinekast aanschaffen. En dat begrijpen wij.

Een wasmachinekast maakt wassen leuker!

Het klinkt cliché, maar navraag bij onze klanten leert dat het écht waar is. Als je binnenkomt in de ruimte waar jouw wasmachinekast staat, dan ervaren eigenlijk al onze klanten dat als ‘fijn’. Het ziet er goed uit, de wasmachine en -droger staan in de kast op de juiste hoogte, het is netjes en voorzien van de gemakken die ze deels zelf hebben uitgekozen. Dat laatste zie je niet direct, maar je weet het en dat geeft net die extra meerwaarde. Het maakt het behaaglijke gevoel van ‘ik heb het goed voor elkaar’ helemaal compleet. Wij noemen dat niet voor niets: ‘wasgemak in stijl’.

Bouwen, verbouwen, verhuizen of opknappen? Kies voor een wasmachinekast.

Als je een huis gaat bouwen, gaat verhuizen of je wasruimte helemaal tiptop wilt maken, dan is dat het perfecte moment om contact op te nemen met Wasmachinekast.nl. We maken graag een vrijblijvende afspraak waarin we uitleggen hoe wij werken en wat je van ons kunt verwachten.

Bij het kopen van een wasmachinekast is een aantal zaken van belang:

 1. Hoe groot is de ruimte waar je de kast wilt hebben?
  Ook als je een kleine wasruimte hebt is een wasmachinekast uitstekend geschikt! Meestal denken mensen dat je een grote ruimte moet hebben, maar niets is minder waar. Bij Wasmachinekast.nl maken we alles op maat als je wilt. Hoe groot de ruimte is en je wensen zijn, zo groot of klein wordt de wasmachinekast.
 2. Wassen, drogen en opruimen in een wasmachinekast
  Wat verwacht je van je wasmachinekast? Wil je naast je wasmachine ook een droger in de kast plaatsen? Dat kan. Wil je ernaast, erboven en eronder voldoende kastruimte voor je spullen, zoals een wasmand, droogrek en wasmiddelen? Ook dat kan. Het is handig om vooraf te bedenken wat je wilt en hoe je het wilt indelen.
  Aan de linkerkant nog een kastruimte? Of beter rechts? Onderin je wasmiddel of beter bovenin, in verband met de veiligheid met kleine kinderen? Lades? Of schappen? Dit zijn enkele van de vragen die aan de orde komen wanneer jij je kast voor de wasmachine en droger gaat samenstellen. We hebben zelfs eens een wasmachine kast gemaakt met een wasmachine én een koelkast er in. De klant wilde graag een tweede koelkast in de wasruimte en dat was voor ons natuurlijk geen probleem! Ieders wensen kunnen sterk verschillen en de mogelijkheden die wij beiden zijn dus ruim.
 3. Panelen en grepen; de uitstraling van je wasmachinekast
  Als je weet waar je de wasmachinekast wilt, hoe groot je de kast wilt en voor welke mogelijkheden je kiest, dan is de volgende stap om te bekijken voor welke uitstraling je gaat. Wil je de panelen stralend wit, lekker neutraal of warm donker? We hebben verschillende opties die je in onze showroom kunt bekijken. De grepen zijn ook heel belangrijk voor de uitstraling van de kast. Hou je van klassiek of ga je liever voor een moderne variant? Ook hierin bieden we verschillende opties.
 4. Techniek, vakmanschap en passie
  Hier kunnen we kort over zijn: Wasmachinekast.nl werkt uitsluitend door materiaal van hoge kwaliteit. In onze werkplaats werken geschoolde vakmensen die met passie aan jouw wasmachinekast werken. We hebben de motivatie om iets moois te maken. Iets dat perfect past bij jouw wensen. Iedere wasmachinekast is uitgerust met een anti-slip bodem om de wasmachine op te plaatsen, een nette afdektop, schokbestendige verbindingen, hoogwaardige geleiders en sterke sokkelpoten. Zo garanderen we een lange levensduur én 100% klanttevredenheid. En zelfs vijf jaar garantie. We vergeten nog bijna te vermelden dat ieder model standaard een uittrek plateau heeft om je wasmand op te plaatsen. Heel fijn voor je rug, want bukken wordt hiermee echt verleden tijd!

  Ben je nieuwsgierig naar de modellen en hoe het er in het echt uitziet? Neem dan eens contact op. We nemen de tijd voor je en laten je graag de mogelijkheden zien van onze wasmachine kasten.

Klik hier als je wilt weten welke modellen wasmachine kasten wij leveren en wat onze prijzen zijn.

Meer tips

Lees ook onze andere wasmachinekasttips voor een georganiseerde en stijlvolle wasruimte.

Bekijk alle tips