• Gratis levering aan huis
  • 5 stijlvolle kleuren
  • 96% beveelt ons aan

Jouw Wasmachinekast op maat

Een wasmachinekast in huis zorgt voor heel veel ruimte en rust. Logisch, jouw wasmachine en droger zijn netjes weggewerkt; stijlvol opgenomen in het interieur. Bovendien zijn de apparaten omgeven door handige werkruimte en praktische kastoplossingen voor een opruimde wasruimte. We noemen het niet voor niets wasgemak in stijl.

Waarom kiezen voor een wasmachinekast op maat

We kunnen ons goed voorstellen dat je naast die fraaie wasmachinekast graag nog meer wasgemak in huis haalt. Denk bijvoorbeeld aan een wandbrede kast, een fijn werkblad om de was op te vouwen, liefst nog met een wasbak voor de handwas. Dat kan allemaal bij Wasmachinekast.nl, helemaal op maat!

Kwalitatief en persoonlijk uit eigen meubelmakerij

Naast de ruime keuze uit kleuren en grepen bij onze basismodellen, heb je bij ons de mogelijkheid om jouw wasmachinekast volledig op maat te bestellen. Aangepast op de ruimte, op jouw specifieke wensen en helemaal in je was- en woonstijl. Alle wasmachinekasten van Wasmachinekast.nl worden met veel zorg gemaakt in onze eigen meubelmakerij in het Brabantse Rijkevoort. En dat doen we al ruim 40 jaar. Dat maakt onze kasten kwalitatief en bestendig, onze service snel en persoonlijk en onze designs zo flexibel.

Naast al die jaren ervaring in de meubelmakerij, hebben we ook interieurspecialisten die je met plezier helpen in het samenstellen en ontwerpen van jouw ideale kastopstelling voor je kastruimte. Persoonlijke aandacht waarmee je zeker weet dat jouw ideale wasmachinekast op maat precies wordt zoals jij wenst.

Hoe bestel je een wasmachinekast op maat

Ontwerp samen jouw wasmachinekast op maat, ontvang een tekening en een 3D-beeld van jouw ontwerp. En na akkoord gaan onze meubelmakers speciaal voor jou aan de slag in. Vul het maatwerkformulier in op onze website, dan ontvang je binnen twee werkdagen de offerte van jouw maatwerk kast in je mail.

We bezorgen jouw maatwerkkast vervolgens in klusklare delen aan huis, zodat je zelf lekker aan het werk kunt in jouw wasruimte. Of kies als extra service de montage erbij. Dan wordt jouw droomkast op locatie gemonteerd, inclusief de installatie van geplande apparatuur.

Bestel nu jouw wasmachinekast op maat

Kortom, de mogelijkheden met wasmachinekasten van Wasmachinekast.nl zijn eindeloos. Jij bepaalt zelf de afmeting, opstelling, functionaliteiten, aanverwanten, stijl én het uiterlijk van jouw wasmachinekast op maat.

Meer tips

Lees ook onze andere wasmachinekasttips voor een georganiseerde en stijlvolle wasruimte.

Bekijk alle tips