• Gratis levering aan huis
  • 6 stijlvolle kleuren
  • 96% beveelt ons aan

Lekkere start van het jaar: opgeruimd de was doen met gemak en plezier

“Dit hadden we eerder moeten doen, wat een verschil!”

Je voelt je aangenamer in een huis waar alles mooi van kant is. Lekker opgeruimd is lekker thuiskomen. Waar je jouw natte jas aan een hangertje te drogen hangt en je zompige schoenen op de deurmat ruilt voor warme pantoffels. Zonder te struikelen over beddengoed en wasmanden. Om dat waar te kunnen maken heeft wasmachinekast.nl ook voor jou de ideale oplossing. Vraag maar aan Vera.

Zo’n wasmachinekast willen wij ook!

Terwijl regen en sneeuw tegen de ramen tikken, hoor je het geruststellende geruis van de wasdroger. Ja, met dat najaarsweer draaien de wasmachine en droger volop. Vera Dumay uit Oosterhout herkent die situatie wel: “In het begin van dit najaar stond ik iedere dag kromgebogen met de wasmand onder m’n arm de machines in en uit te pakken. Als onze kinderen verregent thuiskwamen na school of na het sporten dan konden mijn man of ik weer aan het rapen en wassen. Een ongemakkelijk rotklusje, vonden wij. Toen we bij vrienden de wasmachine en droger op hoogte in een wandkast zagen staan, in hun strakke wasruimte, twijfelden we geen moment. Dat willen wij ook! Het bleek een kast van wasmachinekast.nl. Samen hebben we onze bijkeuken opgemeten, de opties afgewogen en onze ideale wasmachinekast besteld. Zo gepiept!

Laat die was maar komen…

Al een paar weken later stond de bezorger op afspraak aan de deur. Samen hebben we de kast gemonteerd en het resultaat mag er wezen. Dit hadden we eerder moeten doen, wat een verschil!

De bijkeuken is veel opgeruimder nu. De apparaten ingebouwd, wasmiddel en toebehoren in de lades, bezem en dweil in de hoge kast ernaast. De wasmand netjes uit het zicht en bij gebruik zet ik ‘m op de handige uitrekplank onder de trommel. Nee, wij hoeven niet meer krom. En nog mooier, het hout, de kleur en uitstraling passen helemaal in onze eigen stijl. Laat die was maar komen, want het is in onze wasruimte nu zo prettig opgeruimd, dat zelfs onze jongste niet meer zomaar haar schoenen en vieze kleding op de grond laat slingeren. Echt wasgemak!

Kies net als Vera voor wasgemak in stijl en maak het jezelf gemakkelijk, aangenaam en houd alles lekker opgeruimd en schoon in je wasruimte.

Meer tips

Lees ook onze andere wasmachinekasttips voor een georganiseerde en stijlvolle wasruimte.

Bekijk alle tips