• Gratis levering aan huis
  • Uit eigen fabriek in Nederland
  • 5 jaar garantie

Vier nieuwe wasmachinekasten

Wasmachinekast.nl maakt alle wasmachinekasten helemaal zelf. In onze eigen meubelmakerij in het Brabantse Rijkevoort werken we met een vast team meubelmakers en (bij)keukenspecialisten aan je wasmachinekast en andere gemakkelijke kast-oplossingen voor wasruimtes, bijkeukens, pantry’s en keukens. Dat we lokaal werken is duurzamer, maakt ons service- en garantieniveau bovengemiddeld hoog omdat we altijd bereikbaar zijn en eventuele problemen gemakkelijk kunnen oplossen voor je.

Bovendien maakt het Wasmachinekast.nl erg flexibel. We kunnen met gemak snel aan jouw wensen voldoen. De afgelopen periode kregen we steeds meer vragen over bepaalde aanvullende functies, opbergmogelijkheden en afmetingen van onze standaardmodellen. En omdat we onze service en het aanbod wasmachine- en andere bijkeukenkasten continue verbeteren, introduceren we maar liefst vier nieuwe standaardmodellen. Vier nieuwe wasmachinekasten ingegeven door de vragen van jullie.

Nieuw in ons assortiment standaard wasmachinekasten zijn:

Introductie met de kersverse wasmachinekastmodellen

Wasmachinekast One Pair XL is een stijlvolle wasmachinekast waarin wasmachine en -droger boven elkaar staan. Met extra opberggemak erbovenop maak je optimaal gebruik van de hoogte van de ruimte.

Wasmachinekast Solo XL is de compacte en complete waskast waarin je apparaat lekker ergonomisch op kniehoogte boven de grond staat, inclusief opbergruimte eronder en erboven.

Wasmachinekast Big Blind heeft ruimte voor je droog- en wasmachine naast elkaar, met links nog een hogere kast met veel flexibele bergruimte, twee softclose uitrekplateaus en twee diepe lades.

Wasmachinekast Four of a Kind is de ruimste ombouw voor je wasautomaten, zonder bovenkastjes. Ideaal voor de wat lagere wasruimtes met de meeste opbergruimte en maximaal wasgemak in stijl.

Alle vier de nieuwe modellen hebben hun kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid gemeen. Natuurlijk zijn ze gemaakt van hetzelfde fluisterstille en vochtwerende hout. Ook zijn alle bewegende delen als de praktische uittrekplateaus, volledig te openen lades en deuren voorzien van softclose scharnieren.
En net als alle andere wasmachinekasten, zijn ook deze vier verkrijgbaar in vijf stijlvolle kleuren, met vijf verschillende luxe handgrepen en worden ze standaard geleverd met vijf jaar (service)garantie.

Bij Wasmachinekast.nl is alles mogelijk

Heb je nu naast alle twaalf de standaardmodellen toch nog heel andere wensen voor functies, kleuren, afmetingen of wil je jouw wasruimte of bijkeuken helemaal stijlvol inrichten met nog meer opberggemak naast je wasmachinekast? Vul dan het ‘kast op maat’ formulier in voor het ultieme was- en woongemak in stijl. Bij Wasmachinekast.nl zijn de mogelijkheden voor jouw interieur oneindig. Meer weten over wasmachinekasten, maatwerk en mogelijkheden? Klik hier, of neem contact op!

Meer tips

Lees ook onze andere wasmachinekasttips voor een georganiseerde en stijlvolle wasruimte.

Bekijk alle tips
Wasmachinekast.nl logo

Nieuw bij ons

Olive grey!

Geef je wasruimte een moderne, rustgevende look met onze nieuwste kleur. Olive Grey is elegant, veelzijdig en nu beschikbaar.

Bekijk en bestel