Wasmachine en droger in een wasmachine kast?

Wasmachinekast.nl maakt hoogwaardige kasten waar wasmachine en droger, maar ook koelkast en\of vriezer mooi in opgenomen kunnen worden. Zo ontstaat er een wasmachine kast van jouw machines. Op onze website vind je verschillende modellen die wij veelal uit voorraad leveren.

wasmachinekasten leverbaar in diverse kleuren

De kwaliteit van onze wasmachine kast is onderscheidend in de markt en niet te vergelijken met wasmachine ombouwkasten van bijvoorbeeld de Lidl, IKEA of andere online aanbieders. De dragende delen van de wasmachine kast zijn gemaakt van watervast multiplex en alle delen zijn watervast verlijmd. Op deze manier beschadigt een kleine lekkage uw wasmachine kast niet. Als enige aanbieder leveren wij wasmachine kasten in meerdere kleuren:

  • Wit (standaard)
  • Beige grijs
  • Antraciet (Metallic black)
  • Houtkleur (Naturel Scandinavian)

wasmachine kast op maat

Naast de standaard modellen die we uit voorraad leveren maken we ook wasmachine kasten  op maat. Heeft u speciale wensen of wilt u dat uw wasmachine kast exacte afmetingen heeft? Dat is geen enkel bezwaar. Omdat we iedere wasmachine kast zelf bouwen wijken de kosten voor maatwerk niet veel af van de standaard modellen.

We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van wasmachine kasten voor het netjes opbergen van uw wasmachine en droger in één meubel dat goed aansluit bij uw interieur.