Wasmachine omzetkast van IKEA of Lidl versus Wasmachine kast

Een wasmachine kast kunt u in meerdere winkels kopen. Zelfs de Lidl verkoopt, net als bijvoorbeeld IKEA, een omzetkast voor uw wasmachine. In onze ogen is dit geen echte wasmachinekast, maar een omzetkast waar een wasmachine ingeschoven wordt.

Bij een echte wasmachine kast wordt de wasmachine in een kwalitatieve kast geplaatst. U hoeft dus niet meer te bukken om de was in of uit de wasmachine te laden. Bij het One pair model van Wasmachinekast.nl krijgt de wasdroger een eigen plaats boven de wasmachine, met daartussenin een uittrekbare lade om uw wasmand op te plaatsen.

Onze wasmachine kasten zijn hoogwaardige meubelstukken die we in losse elementen leveren. Deze losse elementen zijn niet alleen handig om te vervoeren, maar u kunt deze elementen ook eenvoudig zelf monteren. Natuurlijk kunt u de montage van een wasmachine kast ook overlaten aan onze eigen monteurs die de wasmachine kast netjes bij u thuis afleveren en monteren.

Wasmachine omzetkasten goedkoper en alleen in wit leverbaar

De omzetkasten van Lidl en IKEA zijn aanzienlijk goedkoper dan een echte wasmachine kast en zijn ook alleen leverbaar in het wit. Bij wasmachinekast.nl kun je jouw wasmachine kast naar jouw wensen samenstellen met keuze uit meerdere modellen, kleuren en handgrepen. Zo past uw wasmachine kast altijd perfect bij de rest van uw interieur en is het een lust voor het oog.

Op alle wasmachine kasten krijgt u van ons vijf jaar volledige garantie. Wasmachinekast.nl biedt keuze uit de meeste modellen en alleen bij ons kunt u kiezen uit meerdere kleuren. Toch liever een ander model, of wilt u een specifieke aanpassing, dan maken we uw wasmachine kast voor u helemaal op maat. Daarom is wasmachinekast.nl ook voor u de beste keuze.

Bestel uw wasmachine kast eenvoudig via de website. Heeft u vragen of wilt u een aanpassing of uitbreiding op de standaard modellen? Neem dan contact met ons op via (telefoonnummer ) of (e-mailadres).