• Gratis levering aan huis
  • 5 stijlvolle kleuren
  • 96% beveelt ons aan

Wasmachine omzetkast van IKEA of Lidl versus Wasmachinekast.nl

Een kast voor je wasmachine, of liever gezegd een ombouw voor je wasmachine en droger, kun je in meerdere winkels kopen. Bijvoorbeeld IKEA en zelfs Lidl verkopen een omzetkast voor je wasmachine. In onze ogen is dit geen echte wasmachinekast, maar een omzetkast waar een wasmachine ingeschoven wordt.

Bij een echte wasmachinekast wordt de wasmachine in een kwalitatieve kast geplaatst. Dan is alles mooi en stevig weggewerkt en hoef je bijvoorbeeld niet meer te bukken om de was in of uit de wasmachine te laden. Bij het One Pair model van Wasmachinekast.nl krijgt de wasdroger zelfs een eigen plaats boven de wasmachine, met daartussenin een uittrekbare lade om je wasmand op te zetten.

Onze wasmachine kasten zijn hoogwaardige meubelstukken die we in losse elementen leveren. Deze losse elementen zijn niet alleen handig om te vervoeren, maar je kunt deze elementen ook eenvoudig zelf monteren. Natuurlijk kun je de montage van een wasmachinekast ook overlaten aan onze eigen monteurs die de kast netjes bij je thuis afleveren en op de goede plek monteren.

Wasmachine omzetkasten goedkoper en alleen in wit leverbaar

De omzetkasten van Lidl en IKEA zijn aanzienlijk goedkoper dan een echte wasmachinekast en meestal zijn ze ook alleen leverbaar in één kleur: wit. Bij Wasmachinekast.nl kun je jouw wasmachinekast naar jouw wensen samenstellen. We bieden je keuze uit meerdere modellen, kleuren en handgrepen. Zo past je wasmachinekast altijd perfect bij de rest van het interieur en is het een lust voor het oog.

Op alle wasmachinekasten krijgt je van ons bovendien vijf jaar volledige garantie. Wasmachinekast.nl biedt al de meeste keuze kwalitatieve wasmachinekasten en kleuren, maar we maken ze ook helemaal voor je op maat! Dus wil je liever een ander model, of een specifieke aanpassing, dan maken we jouw ideale wasmachinekast vin onze eigen meubelmakerij speciaal voor naar wens. Dat maakt van Wasmachinekast.nl ook de beste keuze voor jouw wasgemak in stijl.

Bestel je wasmachinekast eenvoudig via de website. En heb je vragen, wil je graag een aanpassing of uitbreiding op een van onze standaard modellen? Neem dan gerust contact met ons op via deze link.

Meer tips

Lees ook onze andere wasmachinekasttips voor een georganiseerde en stijlvolle wasruimte.

Bekijk alle tips