• Gratis levering aan huis
  • 5 stijlvolle kleuren
  • 96% beveelt ons aan

Win meer ruimte met een wasmachine meubel

De meest wasmachines en drogers staan in een relatief kleine ruimte. Hierdoor is er nooit genoeg plek voor bijvoorbeeld wasmiddelen, strijkplank en andere handige spullen. Met een handig wasmachine meubel van Wasmachinekast.nl kies je niet alleen voor een mooie strakke en opgeruimde wasruimte, maar creëert je ook die extra ruimte die je nodig hebt.

De opbergruimte onder je wasmachine en droger biedt extra opbergruimte, terwijl de verhoging ervoor zorgt dat je nooit meer hoeft te bukken bij het inladen van de was in wasmachine of wasdroger. De handige uittreklade zorgt voor een handig plek om je wasmand te plaatsen. Een wasmachine meubel is voor veel mensen de ideale oplossing.

Wasmachine meubel zorgt voor extra opbergruimte
Al onze wasmachine meubels, behalve de One Pair, zijn voorzien van een ruime lade onder de wasmachine en/of droger. Dit is een praktische plek om als opbergruimte te dienen. Ook leveren we modellen met extra opbergruimte boven de wasmachine en droger, zoals de Flush en de superruime Full House. Met een wasmachinekast kun je jouw wasruimte dus volledig zelf inrichten door een keuze te maken uit de verschillende modellen, kleuren en handgrepen. Zo heb je altijd optimaal wasgemak.

Uw wasmachine, droger en alle snoeren uit het zicht
Iedereen wil snoeren en aansluitingen van de wasmachine en droger die in het zicht zitten het liefste mooi weggewerkt hebben. Kiest je voor een wasmachine meubel van waar jouw wasmachine en droger netjes in worden geplaatst, dan zijn alle snoeren en aansluitingen ook meteen onzichtbaar weggewerkt. Op Wasmachinekast.nl vind je alle inspiratie en opties.

Meer tips

Lees ook onze andere wasmachinekasttips voor een georganiseerde en stijlvolle wasruimte.

Bekijk alle tips