Wasmachine meubel voor meer ruimte

De meest wasmachines en drogers staan in een relatief kleine ruimte. Hierdoor is er nooit genoeg voor bijvoorbeeld uw wasmiddelen, strijkplank en andere spullen. Met een wasmachine meubel kiest u niet alleen voor een mooie strakke en opgeruimde wasruimte, maar creëert u tevens die extra ruimte die u nodig heeft. De opbergruimte onder uw wasmachine en droger biedt extra opbergruimte, terwijl de verhoging ervoor zorgt dat u nooit meer hoeft te bukken bij het inladen van de was in uw wasmachine of wasdroger. De handige uittreklade zorgt voor een handig plek om uw wasmand te plaatsen. Een wasmachine meubel is voor veel mensen de ideale oplossing.

Wasmachine meubel zorgt voor extra opbergruimte

Al onze wasmachine meubels (behalve de One pair) zijn voorzien van een ruime korflade onder de wasmachine. Dit is een prima plek om als opbergruimte te dienen. Tevens leveren we modellen met extra opbergruimte boven de wasmachine en droger.

U kunt uw wasruimte dus volledig zelf optimaal inrichten door een keuze te maken uit de verschillende modellen, kleuren en handgrepen.

Uw wasmachine, droger en alle snoeren uit het zicht

Iedereen heeft een hekel aan snoeren en aansluitingen van uw wasmachine en droger, die in het zicht zitten. Kiest u voor een wasmachine meubel waar uw wasmachine en droger in worden geplaatst, dan worden alle snoeren en aansluitingen onzichtbaar weggewerkt.