Wasmachine kasten in meerdere kleuren

Moet een wasmachine kast standaard wit zijn? Wij vinden van niet! En onze klanten zijn het met ons eens, aangezien Metallic black de meest verkochte kleur is. Naast gebroken wit en Metallic black kunt u op dit moment ook kiezen voor een bruine en grijze wasmachine kast voor het opbergen van uw wasmachine en droger. Wasmachinekast.nl levert op dit moment al wasmachine kasten in vier verschillende kleuren en is daarmee onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders.

Regelmatig krijgen we de vraag of het leveren van een wasmachine kast in een andere kleur ook mogelijk is. Daarnaast is er de vraag of we wasmachine kasten leveren waarbij de wasmachine en droger achter een deur geplaatst worden.

Om aan de actuele vraag tegemoet te komen lanceren we op korte termijn zes nieuwe standaard modellen wasmachine kasten en zijn alle modellen ook leverbaar in enkele nieuwe kleuren.

Welke nieuwe kleuren wasmachine kasten?

Benieuwd of jouw favoriete kleur gelanceerd wordt? Bepaal dit mee door ons te laten weten welke kleur wasmachine kast voor jou de perfecte optie is. We luisteren graag naar jouw wensen en mening, daarom willen we graag weten welke kleur het meest populair is op dit moment.

Met de uitbreiding van zes nieuwe modellen en enkele nieuwe kleuren is ons assortiment veel breder dan bij iedere andere aanbiedere van wasmachine kasten. Vrijwel iedere aanbieder heeft alleen witte wasmachinekasten in het leveringsprogramma.

Natuurlijk kunt u bij ons ook een wasmachine kast op maat laten maken. Ook op dat vlak is wasmachinekast.nl de beste én de voordeligste keuze. Wij bouwen immers dagelijks wasmachine kasten op een ambachtelijke manier. Een kleine aanpassing is voor ons geen enkel issue.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.