Levering en opbouw van wasmachine kasten

Met de aanschaf van een wasmachine kast wordt uw wasruimte optimaal ingericht. Met uw wasmachine en droger in een mooi en degelijk meubel, dat past bij de rest van uw interieur, krijgt uw wasruimte een hele andere uitstraling.

Op onze website kunt u kiezen uit verschillende modellen wasmachine kasten. In deze blog kunt u lezen hoe de door u aangekochte wasmachine kast uiteindelijk bij u thuis op de juiste plaats komt te staan.

Kant en klare wasmachine kast elementen

Wasmachinekast.nl produceert alle kasten zelf en maakt altijd gebruik van de beste materialen. De verschillende elementen worden door onze productieafdeling voor u vakkundig in elkaar gezet en klaar gemaakt voor transport. Alle elementen zijn nauwkeurig door onze medewerkers nagekeken voordat deze op transport gaan.
Door de wasmachine kasten in losse elementen te leveren is het opbouwen zo gebeurd. U hoeft niet met een ingewikkelde handleiding op zoek naar de juiste plankjes en schroefjes om deze in elkaar te zetten. Dat heeft wasmachninekast.nl al voor u gedaan.

Niet te vergelijke met andere aanbieders

Onze wasmachine kast elementen zijn niet te vergelijken met andere aanbieders. Omdat de elementen reeds zijn voor gemonteerd hoeft u deze alleen maar aan elkaar te bevestigen. Ook is de kwaliteit niet te vergelijken met de goedkopere aanbieders. Onze wasmachine kasten zijn degelijk, sterk en duurzaam en hebben een luxe uitstraling.
Montage van wasmachine kasten zelf of uitbesteden?

Duidelijke handleiding

Het in elkaar zetten van de wasmachine kast is eenvoudig en leggen we duidelijk uit met onze Nederlandstalige handleidingen. Het afstellen van deurtjes en lades is al voor u gedaan door wasmachnienkast.nl. Wilt u deze nog iets bijstellen? Dan wordt dit duidelijk uitgelegd met instructie video’s. Wilt u toch liever helemaal ontzorgd worden? dat kan, we monteren de kastelementen voor u, plaatsen de wasmachine en wasdroger, sluiten ze aan en zorgen dat alles goed werkt.

Onze klanten kiezen bewust voor een wasmachine kast van uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit materialen en dat merk je direct. Onze wasmachine kasten gaan jarenlang mee. U krijgt daarom ook altijd 5 jaren garantie op onze wasmachine kasten.