Profiteer tijdelijk van 15% korting

Een wasmachinekast van Wasmachinekast.nl is een aanwinst voor je huis. De was doen wordt prettiger, ergonomischer en gemakkelijker. En je wasruimte blijft altijd lekker opgeruimd. Onze kwaliteitskasten verrijken je interieur met een design aangepast aan jouw woonwensen en stijl. Precies zoals jij het wilt, door ons met de grootste zorg gebouwd in onze eigen meubelmakerij.
Kortom: wasgemak in stijl.

Nu 15% korting op alle wasmachinekasten
Datzelfde gemak en diezelfde stijl hebben we nu ook helemaal ingebouwd hier online. En om dat te vieren krijg je tijdelijk maar liefst 15% korting op een wasmachinekast. Deze korting is inclusief gratis levering en geldig op al onze modellen. Wacht niet te lang en bestel vóór 3 december 2023 je ideale kast met 15% korting!

Bestel nú en win je aankoopbedrag terug!
Wanneer je binnen deze actieperiode bestelt, pak je die mooie korting én je maakt kans op een gratis wasmachinekast. Ben jij de gelukkige die het volledige aankoopbedrag van jouw wasmachinekast krijgt teruggestort? Je doet automatisch mee wanneer je een kast koopt in onze nieuwe webshop tussen 13 november en 03 december 2023.*

Gegarandeerd wasgemak
Een wasmachinekast van Wasmachinekast.nl betekent wasgemak in stijl, en reken daarbij ook op:
Keuze uit vijf stijlvolle kleuren
De allerbeste kwaliteit
Persoonlijke aandacht
Maatwerk helemaal op wens
Vlotte levering aan huis
Montage op locatie mogelijk
Standaard 5 jaar garantie

Lees hier alles over de mogelijkheden, service en montage. Bestel nu en pak die 15% korting! …en wie weet ben jij bovendien de gelukkige die zijn aankoopbedrag van ons terug krijgt.

Wasgemak in stijl online

Onze website Wasmachinekast.nl is volledig opgefrist. Onze webshop is nóg toegankelijker gemaakt. Alle modellen zijn helder en overzichtelijk in beeld gebracht. Het maatwerk en onze service verder vergemakkelijkt. Het design is helemaal in stijl vormgegeven en er is zoveel mogelijk inspiratie voor je toegevoegd. Wel zo prettig nu we met het najaar voor de deur weer lekker warm naar binnen gaan en de wasmachine en droger er op volle toeren draaien.

Zo helpt wasmachinekast.nl jou om wassen prettig, praktisch en opgeruimd te houden. Klik eens lekker rond in deze nieuwe website en bestel jouw wasmachinekast met korting. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt!


* De winnaar krijgt na de actieperiode spoedig bericht, over deze actie wordt niet gecorrespondeerd.

Meer tips

Lees ook onze andere wasmachinekasttips voor een georganiseerde en stijlvolle wasruimte.

Bekijk alle tips

Wasmachinekast.nl is vernieuwd!

Bestel nu jouw ideale wasmachinekast en maak kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen.

Bekijk en bestel

*Deze actie is geldig t/m 3 december, klik hier voor alle voorwaarden.