• Gratis levering aan huis
  • Uit eigen fabriek in Nederland
  • 5 jaar garantie

Wasgemak in stijl online

Een wasmachinekast van Wasmachinekast.nl is een aanwinst voor je huis. De was doen wordt prettiger, ergonomischer en gemakkelijker. En je wasruimte blijft altijd lekker opgeruimd. Onze kwaliteitskasten verrijken je interieur met een design aangepast aan jouw woonwensen en stijl. Precies zoals jij het wilt, door ons met de grootste zorg gebouwd in onze eigen meubelmakerij. Kortom: wasgemak in stijl.

Wasmachinekast.nl is helemaal opgefrist
Datzelfde gemak en diezelfde stijl hebben we nu ook helemaal ingebouwd hier online. We hebben onze website Wasmachinekast.nl dus volledig opgefrist. Onze webshop is nóg toegankelijker gemaakt. Alle modellen zijn helder en overzichtelijk in beeld gebracht. Het maatwerk en onze service verder vergemakkelijkt. Het design is helemaal in stijl vormgegeven en er is zoveel mogelijk inspiratie voor je toegevoegd. Wel zo prettig nu we met het najaar voor de deur weer lekker warm naar binnen gaan en de wasmachine en droger er op volle toeren draaien.

Gegarandeerd wasgemak
Een wasmachinekast van Wasmachinekast.nl betekent voor jou wasgemak in stijl, reken daarbij ook op:
Keuze uit vijf stijlvolle kleuren
De allerbeste kwaliteit
Persoonlijke aandacht
Maatwerk helemaal op wens
Vlotte levering aan huis
Montage op locatie mogelijk
Standaard 5 jaar garantie

Lees hier alles over de mogelijkheden, service en montage. Zo helpt wasmachinekast.nl jou om wassen prettig, praktisch en opgeruimd te houden. Klik eens lekker rond in deze nieuwe website en bestel jouw wasmachinekast met korting. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt!

Meer tips

Lees ook onze andere wasmachinekasttips voor een georganiseerde en stijlvolle wasruimte.

Bekijk alle tips
Wasmachinekast.nl logo

Nieuw bij ons

Olive grey!

Geef je wasruimte een moderne, rustgevende look met onze nieuwste kleur. Olive Grey is elegant, veelzijdig en nu beschikbaar.

Bekijk en bestel